A A A

ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНО И ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

SCHOOL FOR CHANGE”/ „УЧИЛИЩЕ ЗА ПРОМЯНА“

            

АКО СЕ ЧУВСТВАТЕ НЕУДОВЛЕТВОРЕНИ ОТ ЖИВОТА, АКО ИЗПИТВАТЕ АПАТИЯ, ТРЕВОЖНОСТИ, ПАНИЧЕСКИ АТАКИ, АКО ИСКАТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ СИВОТО СИ ЕЖЕДНЕВИЕ, АКО ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ТОЧНО ИСКАТЕ И КАКВО ВИ ЛИПСВА В ЖИВОТА, ВИЕ СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ПРОМЯНА!

КАКВА ТОЧНО ПРОМЯНА – ВЪТРЕШНА, ЛИЧНА ПРОМЯНА – В СЕБЕ СИ! БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ВЪТРЕШНАТА ПРОМЯНА Е ОТРАЖЕНИЕ НА СВЕТА ОКОЛО НАС. КАКВИТО СМЕ НИЕ – ТАКЪВ Е И СВЕТА ОКОЛО НАС! ЗАТОВА НЕ СЕ ЧУДЕТЕ, ЧЕ СВЕТА Е ЛОШ! ТОЙ Е ТАКЪВ, ЗАЩОТО ЛОШОТО Е ВЪТРЕ В НАС…..

АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКО ТОВА, КАК И ЗАЩО СЕ СЛУЧВА, ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО РАЗЛИЧНИ ТЕОРИИ И ПРАКТИКИ В ЦЕНТЪРА, ЗА ДА ОСЪЗНАЕТЕ ЗА ВАС КАКВО ТОЧНО ВИ Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ КАЧЕСТВЕН И КОЛИЧЕСТВЕН ЖИВОТ ЕДНОВРЕМЕННО!

В ЦЕНТЪРЪТ ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ОРИГИНАЛНИТЕ И НЕПОВТОРИМИ InSighting ПРАКТИКИ ПО ДИШАНЕ НА Д-Р ДИМИТЪР ТЕНЧЕВ – Медик и Психотерапевт, Хипнотерапевт, Новатор и Писател за откровенията на живота и търсене на свободния дух у човека; ЧИГУН; ПИЛАТЕС И ДРУГИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДИХАТЕЛНИ ПРАКТИКИ, КАКТО И ТЕОРЕТИЧНИ АСПЕКТИ ОТ НАЧИНИ НА СПРАВЯНЕ В ЕЖЕДНЕВНИТЕ СТРЕСОВИ СИТУАЦИИ!

АКО ТЪРСИТЕ ПРОМЯНА И НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ТОВА, КОЕТО СТЕ В МОМЕНТА, ВИЕ СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО!

ЗАПИСВАНЕТО СТАВА НА ТЕЛ. +359 889231389 И +359 882610312 ДО ЗАПЪЛВАНЕ МЕСТАТА В ЗАЛАТА, КОИТО СА СТРОГО ОГРАНИЧЕНИ!