A A A

ИНСТРУКТОРИ

 

angelovaДани Ангелова

Езотерик, Натуропат, Холистик, Инструктор по дишане.

През последните 20 години тя непрекъснато усъвършенства и надгражда теоретичните и практическите си умения, като се обучава в огромен брой групови школи и индивидуални курсове, в т.ч. и холистична психология, разглеждайки човешкия индивид като взаимосвързани енергийни нива: Умствено – духовно; Емоцианолно – психически и Физическо ниво.

Практикува Техника за емоционална свобода /ТЕС – EFT/, Рейки, Лечебния код. Преминала през езотеричните обучения на Шамбала и Махатма енергията.

Практикува специфични видове дишания, като в основата са оригиналните InSighting практики под ръководството на психотерапевта д-р Димитър Тенчев. Под негово ръководство завършва курсовете по Хипноза и Хипнотерапия с модулите: „Алгоритми на хипнотерапията“; Трансперсонални преживявания „Невидимите реалности“; Вътрешни пътувания“; „Война на цветовете“ и „Есенции на възприятията“. Като ученик и последовател на д-р Димитър Тенчев, тя посещава и семинарите му, някои от които са: „Съвършенството на медитацията“; CULTLESS – Единадесетият път и др.

 


 

Пламен Попов

Пламен Попов е на пътя на китайската традиция още през 90- те години на миналия век и е имал щастието да се срещне с част от китайските учители, водили групи по китайски традиционни практики в България. На тях той дължи придобитото знание в Базата на това познание и благодари с цялото си сърце на Ли Я Джун, Ван Циенцюн, Владимир Гудим с учител Ли Ван Ги, Шън Фей, както и на Академия Ханлин в лицето на др. Ван, Мария Пешева и Ани Пешева, Петър Драгоев –  клуб Черен Дракон. От всички тях той е изучавал База, ЧиГун, пътя на ДаоИн, Хуашанска Даоска школа, ТайДзиЦюан, Даоски лечебни самомасажи, така както са предадени от техните учители. ЧиГун е работа с вашата жизнена енергия, процес на единение с Природата – прости практаки, които изискват търпение и постоянство в усвояването, възможни за изпълнение от всякакви възрасти. За да се уверите в ефекта от ЧиГун и да придобиете умения в Базата на практиките на китайската традиция, може да се доверите на Пламен Попов.


Запознайте се с д-р Мариана Ангелчева – инструктор по пилатес в School for Change Center. 

Завършила е медицински факултет – Плевен, придобита специалност “Физикална терапия и рехабилитация”. Магистърска степен по хомеопатия. Допълнителни квалификации: Фитотерапия, апитерапия, ирисова диагностика, класически, спортен и рефлекторен масаж, су-джок-терапия, рейки терапия, каланетика, аеробика и др.