A A A

ТЕРАПЕВТИЧНИ ДИХАТЕЛНИ ПРАКТИКИ

директно от създателя им психотерапевта и водачa на трансперсоналните преживявания д-р Димитър Тенчев

Чисти преживявания без вяра и убеждения

и с видими резултати!

InSighting Интензивно дишане

Мощно пречистващо дишане, вкарващо ентропия /хаос/ в съзнанието, което води до личностно пробуждане и трансформация. Излизат скритите страхове, трансформира човека, като елиминира натрупания стрес, психосоматичните блокажи, генерализирана тревожност, фобии, зависимости, лоши и натрапчиви мисли, обсесивно-конвулсивно разстройство (ОКР) и др.

InSighting Интегрално дишане

При интегралното дишане е необходимо да се вкара огромно количество ентропия в организма, за да могат да се изчистят всякакви отрицателни емоции, страхове, фобии, тревожност, обсесии, компулсии, панически атаки (ПА), депресии, окопаването, себепотискането, зависимостите… Всичко това е привлечено отвън и то първо отпада при дишането.

Интегралното дишане води до увеличаване на свободата на мислене, на духа и тялото. След елиминиране на неподходящите психосоматични, физически и емоционални състояния новото състояние по време на преживелищната терапия се интегрира в живота. Следователно прави промяната в живота на хората позитивна. То отключва потенциала, елиминира компромисната среда и трансформира светогледа.

InSighting Хаос дишане

Пробужда изцелителния потенциал във всеки, който лекува дълбоките рани в душата си. По време на дишането може да ти се случи това, което е най-релевантно като тема за живота ти в момента. Разширява се съзнанието и осъзнатостта и се променя мирогледът. Не потиска, а изчерпва тревожността и психосоматичните блокажи в тялото и съзнанието.


 

School For Change дихателни практики

Медитативно дишане

Ритмично и спокойно, мощно изцелително дишане основно при панически атаки. Забавя се сърцебиенето, вегетативната нервна система се нормализира и се усеща душевно равновесие и покой. Ефектът е лекуване на несвободата на душата. Влива се нова и свежа енергия в човешкото тяло. Бавното и продължително вдишване създава Ян енергия, която е тонизираща и положителна, а бавното и продължително издишване създава Ин енергия, която е отпускаща и изчистваща.

Точково-масажно дишане

По време на дихателния процес се прави рефлексология, като се причинява лек натиск на биоактивните точки, разположени на дланите, стъпалата и ушите. Тези точки управляват целия организъм, като дясната ръка отговаря за лявата половина на тялото, лявата – за дясната. Всички физически проблеми са предизвикани от блокажи в енергийните потоци. Със стимулирането на точките, нервната система изпраща сигнали до мозъка и енергийните блокажи изчезват. По време на дишането процесът по отблокиране е още по-мощен и резултатите са: Повишаване на енергията; Премахване на тревожност, стрес и безпокойство; Подобряване работата на мозъка; Премахване на главоболие; Премахване на стомашно разстройство; Премахване на възпаление по кожата; Безсъние и много други проблеми.